Touch up

Lees dit goed door nadat je een tattoo hebt laten zetten.

Touch up

Vrijwel iedereen die een tatoeage krijgt, heeft misschien een touch up nodig. Het natuurlijke genezingsproces van de huid kan oneffenheden in de tatoeage veroorzaken die alleen kunnen worden verholpen door een beetje extra inktwerk. In tegenstelling tot het krijgen van een nieuwe tatoeage, omvat een touch up meestal het toevoegen van kleine details of een beetje kleur aan de bestaande inkt.

Dat gezegd hebbende, er zijn enkele dingen die je kunt doen om de kans op een touch up te verkleinen. Het belangrijkste dat je kunt doen is de nazorg instructies van je tatoeëerder letterlijk opvolgen. Mocht je dit nog willen nalezen dan kan dit onder het kopje nazorg op onze website. Als je tatoeage niet goed laat genezen. Dan heb je veel meer kans op problemen met het eindresultaat.

Wacht eerst tot je tatoeage volledig is genezen voordat je besluit een touch up te doen. Laat binnen 4 tot 6 weken na het zetten van je tatoeage aan Femme Tattoo Studio weten of jij een touch up nodig hebt. Mocht je hier twijfels over hebben dan kun je altijd via Whatsapp of Instagram contact met ons opnemen. Wanneer een touch up nodig is dan moet dit binnen 6 maanden na het zetten van jouw tatoeage worden uitgevoerd. Hiervoor zal er €10 in rekening worden gebracht. Wordt de touch up pas na 6 maanden gedaan dan wordt er €50 in rekening gebracht.