Over Femme

Image artiesten aan het tatoeëren

Femme Tattoo Studio

Welkom bij Femme Tattoo Studio, waar elke inktstreep persoonlijke betrokkenheid en zorg heeft. Voor ons draait alles om jou. Jouw comfort, jouw visie en jouw unieke uitstraling. Bij ons gaat het niet alleen om het maken van een tattoo; het gaat erom dat het helemaal bij je past, dat het jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat het een harmonieus deel van jezelf wordt. In onze studio draait alles om de kleine details. We nemen de tijd en we besteden extra aandacht aan de plaatsing op jouw lichaam.

Image artiesten aan het tatoeëren
Het gaat niet alleen om een tattoo; het gaat erom dat het echt iets bijzonders wordt, je zelfvertrouwen versterkt.
Bij Femme Tattoo Studio kijken we met een vrouwelijk oog naar alles wat we doen. Dat betekent meer dan alleen maar de fijne lijnen en artistieke details. Het gaat om het creëren van een sfeer van vertrouwen, begrip en empowerment. We zijn er trots op dat we die vrouwelijke touch kunnen bieden. Dat is wat ons Femme maakt. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze studio en samen iets prachtigs te creëren dat echt van jou is.

Wat is een fine line tattoo?

Een fine line tattoo is een tatoeage die met fijne dunne lijntjes wordt gezet. Een tatoeage in deze stijl kan volledig uit fijne lijntjes bestaan. Echter wordt deze stijl ook vaak gebruikt voor een mix tussen hele fijne lijnen en wat grover lijnwerk. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast in het lijnwerk van de tatoeage. Een artiest kan met maar een enkele naald zeer fijne rechte of gebogen lijnen zetten. Een tattoo krijgt hierdoor een hele fijne, zachte uitstraling, waardoor het niet overdreven “aanwezig” is. Door het gebruik van dunnere naalden voelt het ook wat minder pijnlijk aan dan bij grotere, vooral ingekleurde, stukken. Deze stijl van tatoeëren leent zich uitstekend voor een tatoeage met bloemstukken, namen, teksten, dieren, minimalistische en gedetailleerdere afbeeldingen.