Reserveringskosten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.
Aanbetaling

Voor grote afspraken die wij inplannen en de spirituele tattoos zal er naast de reserveringskosten ook een aanbetaling van €50,- moeten worden voldaan, deze worden in mindering gebracht van het totaal bedrag van de tattoo. Deze aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

Reserveringskosten

Na het invullen van het aanvraagformulier op onze website, neemt onze planner via Whatsapp contact met je op voor het maken van een afspraak.  

Voor het maken van een afspraak worden reserveringskosten van € 10,- per persoon en per afspraak gerekend. Deze kosten zijn voor het reserveren van het tijdsframe en het contact tussen de klant en de artiest. Zij zorgt ervoor dat de juiste informatie bij de juiste artiest komt en onderhoud het contact met jou als klant. Voor eventuele onduidelijkheden en/of vragen kun je ook bij haar terecht. Deze kosten zullen bij zowel een nieuwe tattoo als een touch up in rekening worden gebracht.

Gezien de grote hoeveelheid aanvragen die wij dagelijks ontvangen, zijn wij genoodzaakt het contact uitsluitend door onze planner te laten doen. Zo kunnen onze artiesten zich volledig richten op het tekenen van je design en het tatoeëren. Helaas zijn er in het verleden ook veel no shows geweest en zijn wij genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen.

De reserveringskosten worden niet gerestitueerd en zullen bij het niet nakomen en/of afzeggen van je afspraak, opnieuw in rekening worden gebracht bij het inplannen van een nieuwe afspraak.  Deze kosten zijn los van de kosten voor de tattoo en worden dus niet verrekend hiermee.
Na het voldoen van deze kosten ontvang je een bevestigingsbericht, hierna is de reservering pas compleet en is jouw plekje gegarandeerd.